Print deze pagina

Hoe werken wij

Een eerste gesprek, vaak een uurtje samen brainstormen over de wensen en mogelijkheden. Ook worden op dat moment de eventuele maten opgenomen zodat  de offerte zo nauwkeurig mogelijk is.
Wij beschikken over vele voorbeeld stalen van soorten hout, dessins, glas en natuursteen, zodat u zich een goed beeld kunt vormen hoe het er straks bij u thuis of in uw bedrijf uit zal gaan zien. Zo krijgt u meer inzicht in eventuele andere mogelijkheden.

Vervolgens gaan wij aan het rekenen en ontwerpen en volgt er een tweede gesprek waarin u van ons een offerte ontvangt voorzien van één of meer schetsen.

Als u tevreden bent over het ontwerp en het kostenplaatje, kunnen we aan de slag. Zoniet dan kijken we samen wat er zal moeten veranderen.

Wat veel van onze klanten als leuke en prettige "bijkomstigheid" ervaren is dat ze nauw betrokken kunnen blijven bij het hele proces. Het komt dan ook vaak voor dat klanten tijdens het vervaardigen in onze werkplaats komen kijken hoe alles in zijn werk gaat.

Als alles gereed is wordt ook de montage ter plaatse door ons verzorgd. Doordat alles zoveel mogelijk in de werkplaats is voorbereid, zorgen wij ervoor dat wij zo kort mogelijk in uw woning of zaak bezig hoeven te zijn en dus zo min mogelijk stof of andere ongemakkelijkheden veroorzaken.